de Verkeersonderming

REISBALANS

Bent u die grote werkgever met veel werknemers die een compleet dienstenpakket voor zakelijke mobiliteit wil aanbieden? Wilt uw werknemers flexibiliteit en 

Ruimte geven om slim te werken, maar toch de regie houden? Reisbalans biedt hierbij optimale ondersteuning.

Zakelijk reizen kan en moet beter, efficiënter en slimmer georganiseerd worden. Zowel voor de reizigers als voor de organisaties waar zij werken, dat is de overtuiging van Workaway. Daarom bieden zij een compleet dienstenpakket voor zakelijke mobiliteit.

  • Werknemersdashboard voor inzicht in het reisgedrag.
  • Simpele digitale rittenadministratie en -declaratie (agendakoppeling, GPS, transacties, ritten- en bonnendeclaraties).
  • Multimodale OV-kaart.
  • 24/7 servicedesk, thuiskomservice en pechhulp
  • Aan de agenda gekoppelde slimme reisplanner (voor auto, OV en fiets) en reisregistratie, onderweg te raadplegen via een mobiele app.
  • Een persoonlijk reisbudget geeft de werknemers veel meer eigen verantwoordelijkheid voor het reisgedrag. Werknemers krijgen een maandelijks budget en de daadwerkelijk gemaakte kosten voor vervoer worden daarvan afgetrokken. Het bedrag dat overblijft, mogen werknemers -onder voorwaarden- behouden. Bij een eventueel tekort moeten ze bijbetalen.

Van A tot Z

Reisbalans is geen standaard doe-het-zelfpakket. Er is actieve begeleiding bij het maken van de juiste keuzes en bij de inbedding in de organisatie. Dit is essentieel voor het optimaal faciliteren van de reisbehoefte en beïnvloeden van het reisgedrag van uw werknemers.

De werkgever wordt van A tot Z ondersteund bij het opstellen, invoeren en beheren van een moderne, flexibele mobiliteitsregeling. Dit begint met een onderzoek naar bestaande kosten voor zakelijk reizen en de wenselijkheid en haalbaarheid van het omzetten hiervan in (virtuele) persoonlijke mobiliteitsbudgetten. Dit in combinatie met een breder aanbod aan mobiliteitsdiensten, zo veel mogelijk gebaseerd op variabele kosten (betalen naar gebruik).

De begeleiding is uiteraard maatwerk en kan onder meer uit een quick scan, interne workshops en het opstellen van een business case bestaan.

Meer informatie?

Neem contact op met Paul van Gassel, e-mail: paul.van.gassel@workaway.nl of kijk op www.reisbalans.nl.

Terug naar overzicht