de Verkeersonderming


WoonWerkRotterdam biedt werknemers van Rotterdamse bedrijven persoonlijk, onafhankelijk advies en hulp bij het vinden van een passende woning en buurt in Rotterdam.
WoonWerkRotterdam brengt de woonvraag van de klant in beeld en begeleidt kosteloos.

Wonen Waar je Werkt: Goed voor de werknemer, goed voor de werkgever en goed voor de stad.

Het gaat om de volgende diensten:

  • 1 op 1 Matching: persoonlijke en kosteloze begeleiding voor individuele werknemers naar een (beter) geschikte woning en buurt (dichter bij werk)
  • Arrangementen voor werkgevers: maatwerk van gewenste diensten t.b.v. (een specifiek deel van) het personeel: bijv. WoonStartGarantie nieuwe medewerkers, bedrijfsmaatschappelijk werk, ondersteuning in individuele gevallen (bijv met hoge reiskosten), collectieve / tijdelijke woonvormen flexwerkers e.d.
  • Community Platform: het faciliteren van vorming klantgroepen op een interactief, digitaal platform

WWR begeleidt in vijf stappen: informatie, klantprofiel, matching, contract, nazorg.

WWR richt zich op huidige en nieuwe medewerkers van bedrijven in en rond Rotterdam. Huur of koop, bestaand of nieuw, alle prijsklassen: wij leveren maatwerk en nemen de specifieke woonvraag als uitgangspunt.

Werkgevers kunnen via een lidmaatschap hun personeel toegang bieden tot de diensten van WWR. Matching is dan voor hun werknemers kosteloos.

Meer informatie?

Neem contact op met info@woonwerkrotterdam.nl of kijk op www.woonwerkrotterdam.nl

WWR is een onafhankelijk initiatief, ondersteund door de gemeente Rotterdam, de grote woonaanbieders in de stad en De Verkeersonderneming.

Terug naar overzicht