de Verkeersonderming

TimesUPP FOR BUSINESS

TimesUpp zorgt ervoor dat u en uw collega’s op tijd vertrekken voor hun afspraken en niet meer te laat op kantoor of op vergaderingen komen.

Stond u weer in de file en wist u van niets?

TimesUpp is een App die ervoor zorgt dat u grote vertragingen zult omzeilen. Rekening houdend met uw agenda en waar u bent berekend TimesUpp wanneer u het beste kunt gaan reizen. TimesUpp stuurt u een pushbericht wanneer het tijd is om te gaan en heeft daarbij rekening gehouden met de actuele verkeerssituatie, we gebruiken hiervoor TomTom Verkeersinfo. Op deze manier kunnen u en uw collega’s een slimme keuze maken.

U hoeft niet meer onverwacht in een file terecht te komen, TimesUpp heeft het u al verteld. U kunt vooraf een keuze maken: Vertrek ik nu of vertrek ik wat later. Is er een alternatieve route, TimesUpp laat direct een snellere route zien als die er is? Reist u misschien vandaag toch maar eens met het OV of de fiets (ook dat zit in TimesUpp).

TimesUpp for Business

Voor de zakelijke gebruikers van TimesUpp wordt de komende periode een speciale versie ontwikkeld. Ondernemers in de regio Rotterdam zullen als eerste deze uitgebreidere versie van TimesUpp kunnen proberen. TimesUpp for Business geeft organisaties de mogelijkheid om slimme, efficiënte en dus duurzame mobiliteit voor hun medewerkers te realiseren.

Pro-versie

Frequente gebruikers van TimesUpp, die regelmatig tijdens file periode reizen, hebben behoefte aan slimmere aanvullende mobiliteitsdiensten. Ze kunnen hierdoor verstandige keuzes blijven maken of hierover door TimesUpp geadviseerd worden. De Pro-versie van TimesUpp zal zowel voor als ook tijdens de reis de gebruiker nog meer gaan helpen.

Business portal

Werkgevers kunnen via de TimesUpp for Business portal hun personenmobiliteit optimaliseren. Naast registratie en toegang tot de Business functies van de App worden instrumenten geleverd waardoor enerzijds beter inzicht wordt gegeven (geanonimiseerd) in de mobiliteit van het personeel en de eventuele mogelijkheden om dit te verbeteren en vaker de spits te mijden.

Gaat u ook gebruik maken van TimesUpp?

Start vandaag nog met het downloaden van de gratis versie van TimesUpp en ervaar zelf hoe u (en uw collega’s) slimmere keuzes gaan maken. Als gebruiker van TimesUpp helpt u samen met alle andere TimesUpp gebruikers om de files in de regio te verminderen. Als u de spits kan mijden zal TimesUpp u daar bij helpen. Een slimmere route, op een ander tijdstip reizen of probeer toch eens de bus of metro. Elke bijdrage helpt en gezamenlijk verminderen we de files aanzienlijk.

Hoe kan ik TimesUpp installeren?

De TimesUpp app is nu gratis te downloaden voor iOS (iOS 7 of iphone 5). TimesUpp voor Android is binnenkort beschikbaar in de Google Play store.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact op met Maurice Mulders, maurice@innovactory.com of kijk opwww.timesupp.com/nl of op www.timesupp.com/app.

Terug naar overzicht