de Verkeersonderming

MOBILITEITSBUDGET 2.0

Een persoonlijk online reisbudget dat medewerkers 24/7 realtime inzicht geeft in reisgedrag en -kosten.

Het nieuwe werken, duurzaamheid, een jonge generatie werknemers met andere reisbehoeften: het vraagt om een nieuwe kijk op zakelijke mobiliteit. Het innovatieve, cloud based platform van Mobility Concept realiseert voor werkgevers actuele doelstellingen op het vlak van mobiliteit.

Mobility Concept maakt medewerkers zelf verantwoordelijk voor hun eigen reisgedrag en mobiliteitskosten, zodat ze minder en zuiniger gaan rijden. Werkgevers kunnen via financiële prikkels gewenst gedrag stimuleren. Het resultaat is kostenbeheersing en minder CO2-uitstoot.

De werkgever beheert de mobiliteitsregeling eenvoudig in het online platform en hoeft niet in hard- en software te investeren. Alle reizen worden automatisch geregistreerd en het neemt de volledige administratie uit handen. Medewerkers hebben met het portal een eigen, persoonlijke omgeving voor het bekijken van hun reisinformatie en het budgetsaldo.

Mobility Concept is gespecialiseerd in het organiseren van zakelijke mobiliteit tussen werkgever en werknemer, volledig op maat van de organisatie, van advies tot implementatie en beheer.

Mobility Concept is grondlegger van het mobiliteitsbudget voor leaserijders en voert dit in Nederland en België op grote schaal succesvol uit, zoals voor Capgemini en de Rabobank.

Meer informatie

Neem contact op met paul.dam@mobilityconcept.nl of kijk op mobilityconcept.nl.

Terug naar overzicht